Efoil lessen

Privé les

Tijdens de privé les is er voldoende tijd om uitgebreid naar de techniek te kijken. Hoe zorg je ervoor dat je stabiel kan staan en dat de efoil gaat zweven? Hoe maak je bochten? Daarnaast kunnen we ook ingaan op de verschillende functies van de hand controller. Kortom, genoeg tijd voor om de basis te leren kennen.

Wil je leren efoilen? Dan is een privé les de ideale optie!

Efoil les Brabant

Duo les

Wil je graag samen met een vriend of vriendin leren efoilen? Dat kan! Met een duo les krijgen jullie beide voldoende tijd om het efoilen onder de knie te krijgen. Je zal om de beurt 20 minuten efoilen zodat jullie de techniek ook van elkaar kunnen leren.

In deze les ga je zeker leren om te staan, bochten te maken en hopelijk ook al je eerste meters vliegen (foilen)!

Efoil Les Brabant

Les pakket

Heb je al een proefles gehad of weet je zeker dat efoil helemaal jouw ding is? Maak gebruik van de pakket korting en boek meteen een aantal lessen. We gaan aan de hand van je leercurve elke les bepalen welke onderdelen we gaan leren. Je zal o.a meerdere wings gaan uitproberen zodat je merkt wat dit met de stabiliteit en wendbaarheid van de efoil doet. 

aa921c53-e6bc-4d01-a99d-bdf33b29bde0

Privé les

€95

60 minuten
- 1 op 1 begeleiding
- inclusief wetsuit, helm en zwemvest

Klaar voor het echte werk? Boek dan een privé les.  We kunnen dan dieper ingaan op de techniek.  Je gaat zeker al je eerste meters vliegen!

Duo les

€150

2 x 40 minuten
- 1 op 1 begeleiding
- inclusief wetsuit, helm en zwemvest

Wil je graag met een vriend of vriendin komen efoilen? Dat kan! Tijdens een duo les is er voldoende tijd voor beide om het efoilen onder de knie te krijgen. 

Lespakket

€250

3 x 60 minuten
- 1 op 1 begeleiding
- inclusief wetsuit, helm en zwemvest

Echt leren Efoilen? Boek dan meteen het privé pakket. Na drie lessen kan je gegarandeerd staan en bochten maken.

Veel gestelde vragen

Een E-foil kan je zien als een elektrische aangedreven surfboard. Door een mast en wings die aan het surfboard bevestigt zitten stijg je bij een bepaalde snelheid op uit het water. Je zweeft dus letterlijk boven het water met je surfboard! Middels een hand controler kan je gasgeven, daarnaast kan je hier ook op zien hoe hard je gaat en hoeveel batterij je nog over hebt. Het mooie aan E-foilen is dat je hier geen wind of golven voor nodig hebt.

Dit hangt er af van je ervaring met vergelijkbare sporten. Heb je vaker gesnowboard of gesurft? Dan sta je binnen enkelen minuten. Het is echter een hele toegankelijke sport en de meeste mensen staan binnen een uur!

Efoilen is een veilige sport, natuurlijk kan je tijdens het efoilen vallen. Als dit gebeurt dan stopt de motor automatisch zodat er geen gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Daarnaast draag je natuurlijk een helm en een impactvest.

We zijn geopend van mei tot en met september. Doordeweeks geven we op dinsdag en donderdag van 19.00 uur tot 21.00 uur les. In de weekenden tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Heb je interesse in een les? Neem dan contact op en dan kijken we naar een passende tijd, dag en locatie.

Nee! Dat maakt het zo toegankelijk. Je hebt geen wind of golven nodig om te efoilen. Dit komt omdat de efoil elektrisch is aangedreven door een motor. 

  Wat voor les wil je boeken?*

  De Esurf School is niet aansprakelijk voor letsel, schade of andere vormen van pech.*

  Contactgegevens

  Door de grote belangstelling hebben we alleen in augustus nog enkele plaatsen beschikbaar. Het is dus helaas niet altijd meer mogelijk om lessen in te plannen. Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid.

  Heb je vragen dan kan je altijd mailen naar info@esurfschool.nl. 

  Scroll naar top