Contact

Door de grote belangstelling hebben we alleen in augustus nog enkele plekken beschikbaar. Het is dus helaas niet altijd meer mogelijk om lessen in te plannen. Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid in 2022.

Heb je vragen dan kan je altijd mailen naar info@esurfschool.nl of zet ze in het veld “opmerkingen”.

  Wat voor les wil je boeken?*

  De Esurf School is niet aansprakelijk voor letsel, schade of andere vormen van pech.*

  Adresgegevens

  Landgoed Duynenwater is goed bereikbaar via de A67. Het adres is Buivensedreef 10, 5521 RN in Eersel. Perfecte locatie om te leren efoilen! 

  Veel gestelde vragen

  We zijn geopend van mei tot en met september. Doorgaans geven we doordeweeks les op dinsdag en donderdag avond. Heb je interesse in een les? Neem dan contact op en dan kijken we naar een passende tijd en dag.

  Helaas hebben we geen controle over het weer. Het kan dus zijn dat jouw les geannuleerd wordt omdat het erg slecht weer is. Uiteraard kijken we dan naar een nieuwe passende datum. Gelukkig heb je voor E-foilen geen wind of golven nodig, dus het komt niet vaak voor dat we een les moeten annuleren.

  We geven les aan personen die 12 jaar of ouder zijn, of tenminste 35 kilo wegen. Als je minder weegt dan 35 kilo dan stijgt de E-foil erg snel op waardoor het lastig wordt om hem te controleren.

  Goede vraag! De Esurf school regelt een wetsuit, impact vest en een helm voor je. Het is dus wel handig als je zelf een handdoek en droge kleren meeneemt. Heb je zelf een wetsuit? Perfect! Dan kan je die natuurlijk ook gebruiken.

  Scroll naar top